Okategoriserade

Myskläder på!!


Hej på er!

 

Min dag har gått jätte fort idag, kändes som att jag åkte iväg och kom tillbaka hem igen 😛

Idag när jag longerade en häst så höll ja på att få honom över mig, han stegrade sig rakt mot mig, tur att man e snabb i fötterna när man måste, kunde slutat illa 😛

Jag har kommit på mig själv med att varje dag som jag kommer hem så duschar jag alltid och sen tar jag på mig myskläder vilket i mitt fall består av min OnePiece och ett par raggsockor, tycker de är så skönt att slaffsa omkring i de när ja e hemma och lite sådär off 😛

Så nu när jag gjort de och tagit på mig min OnePiece så ska jag väll försöka äta någonting, åt inte så mycket till lunch idag fem köttbullar var allt, kommer säkert få magkatarr nu men ja får väll skylla mig själv som inte äter 😛 Imorgon så ska Madde köra fyrhjuling sen så ska hon jag och Emma rida ponnyer och sköta stallet, hästarna + en galen hund vid namn Sigge hela dagen eftersom att Tina är på kurs, så får väll se om vi får ihop dagen haha:P 

Ha de bäst! /Pauliina