Okategoriserade

En berättelse om livet

 

Ibland kommer människor in i ditt liv och du vet genast att de var avsedda att vara där, för att tjäna något slags syfte, lära dig en läxa, eller för att hjälpa dig att räkna ut vem du är eller vem du vill bli. Du vet aldrig vem dessa människor kan vara (möjligen din rumskompis, granne, medarbetare länge förlorad, vän, älskare, eller ens en fullständig främling) men när du låser ögon med dem, vet du vid det ögonblicket att de kommer att påverka ditt liv i några djupgående sätt.

 

Och ibland händer saker för er som kan tyckas hemskt, smärtsamma och orättvist i början, men i eftertanke hittar du det utan att övervinna dessa hinder skulle du aldrig ha insett din potential, styrka, viljestyrka, eller hjärtat.

 

Allt händer av en anledning. Ingenting händer av en slump eller genom lycka. Sjukdom, skada, kärlek, förlorade ögonblick av sann storhet, och ren dumhet alla uppträder testa gränserna för din själ. Utan dessa små tester, vilka de än må vara, skulle livet vara som en jämn beläggning, rak, platt väg till ingenstans. Det skulle vara säker och bekväm, men tråkig och fullständigt meningslöst.

 

De människor du möter som påverkar ditt liv, och framgång och dom du upplever bidra till att skapa vem du blir. Även de dåliga erfarenheter kan dras från. I själva verket är de förmodligen den mest gripande och viktiga sådana. Om någon skadar dig, förråder dig, eller bryter ditt hjärta, förlåt dem, ty de har hjälpt dig att lära dig om tillit och vikten av att vara försiktig när du öppnar ditt hjärta. Om någon älskar dig, älskar dem tillbaka villkorslöst, inte bara för att de älskar dig, men eftersom ett sätt, de lär dig att älska och hur man öppnar ditt hjärta och ögon för saker.

 

Gör varje dag speciell! Uppskattar varje ögonblick och ta från dem stunder allt du möjligen kan för att du aldrig kan få möjlighet att uppleva det igen. Prata med människor som du aldrig har pratat med innan, och faktiskt lyssna. Låt dig bli kär, bryta sig loss och ställa in siktet högt. Håll upp huvudet eftersom du har all rätt till. Säg till dig själv att du är en bra person och tro på dig själv, för om du inte tror på dig själv, kommer det att bli svårt för andra att tro på dig. Du kan göra ditt liv vad du vill. Skapa ditt eget liv sedan gå ut och leva det med bleslutsamhet.