Okategoriserade

Dom tänker helt fel

Jag har märkt att det är många i min släkt som försöker gå ner i vikt, även min mamma och hennes kille försöker med att gå ner, problemet är bara det att dom tänker helt fel, dom äter mindre vilket man ska, men dom rör inte på sig, dom tränar inte eller någonting utan dom äter bara mindre och tror att de ska fungera, det som inte förstår är att kroppen börjar lagra fett när dom gör som dom gör, man måste röra på sig, cykla, ut o gå, vad som helst, det går inte att åka bil och försöka gå ner i vikt, man måste aktivera kroppen så att den förbränner kalorier, man ska även äta nyttigt vilket dom inte heller är så duktiga på, och ja blir så trött på dom för dom lyssnar inte heller fast dom vet att jag har rätt -_-

Ska man gå ner i vikt så ska man träna och äta rätt, efter träning så bör du äta, annars så är träningen helt utkastad för då bryter kroppen ner muskler istället, efter träning ska du äta kolhydrater så som bröd, kyckling, skinka, fil och flingor, gröt eller banan.

Men i allmänhet så bör du äta mycket proteiner, dryga kolhydrater, och vegetabiliskt fett så som kött, bröd, ris, frukt i allmänhet, ost, mjölk, smör, olja, kyckling, korv, grönsaker, fisk, soppa.

Man ska äta var tredje timme, frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsfika.

Till frukosten och kvällsfikan är det bra att du äter någonting med fibrer så som grovt bröd, grova flingor, gröt så att du inte blir hungrig.