Okategoriserade

Bortkastad tid

Min kompis Madde sa idag att hon ska byta skola helt plötsligt, jag tycker inte att hon ska byta för hon har gått där nu i snart två år och enligt mig så är det bortkastad tid med att först gå på en skola i över ett år sen helt plötsligt byta för att man själv tycker att man är dålig när alla andra tycker att man är jätte duktig, visst jag har inte alls med det att göra, det är ju hennes liv och hennes beslut men jag kan inte låta bli att bry mig om detta beslut som hon tagit, för om hon byter skola nu så ska hon gå om till ettan igen vilket verkligen är onödigt nu när hon snart är klar i skolan.  Men som sagt så har jag inte med det att göra, säger bara min åsikt om detta.

 

Ikväll ska ja hem till bästa Emma, vet inte riktigt vad vi ska göra men hon ville ha godis så får väll gå o köpa godis till barnet så att hon inte dör, de vóre ju synd nu när det är fredag och alltcheeky

Emma och jag var värre än vanligt idag, först fixade vi så att Madde träffade en kille sen på tåget så var vi helt crazy, vi skratta och betede oss som två riktiga muppar, jag undrar om att det berode på att det är fredag och för att vi var helt slut båda två efter skolan wink