Okategoriserade

Flytta från Macksta?

Hej på er!! Hur mår ni? 🙂 Själv så mår jag ganska bra just nu 🙂

 

Idag skiner solen här i Köping och jag har fått världens vårkännslor, jag får det ibland när det är fint väder ute 😛

Denna vecka som gått har varit jobbig och ja har inte alls känns för varken skola eller någonting över huvetaget, men ikväll så ska jag ut med bästa Rose och umgås med henne vilket jag ser fram emot, hon och jag hinner nästan aldrig ses nu för tiden trotts att vi bara har en åker emellan oss 😛

Mamma frågade mig en sak igår, en sak som kom väldigt oväntat, hon frågade mig om jag skulle kunna tänka mig att flytta från Macksta till ett annan hus någonstans i Köping, de kom ganska oväntat att hon skulle fråga mig en sån fråga, visserligen så skulle ja inte ha några problem med att flytta här ifrån, men de skulle ju såklart bli en förändring i mitt liv, men jag skulle ju fortfarande komma hit varannan helg då jag är hos pappa, så på så sätt så gör de mig inte så mycket, det skulle vara värre om jag inte alls skulle få komma hit igen,,,,

 

Jag har inte så mycket mera att berätta just nu 😛

Jag ska väll ta på mig skorna nu sen ska ja ut o springa nu så jag hinner det, sen måste jag städa :))

Här kommer ännu en av mina nya favorit låtar, ni får ha de så bra!!