Okategoriserade

Helt slut i huvet,,,

Hej på er.

Nu är de ett tag sen ja skrev igen vilket jag beklagar, men just nu så mår jag inte så bra, vet inte riktigt vad de är som är fel på mig men jag orkar typ inte göra någonting, allting känns jobbigt och de känns som att jag ska börja gråta för allt som händer :/

Idag är jag hemma från skolan, vi skulle på trav men redan imorse när ja satt på bussen så kände ja att detta skulle bli en dålig dag, så jag tog första tåget hem igen när jag kom till Västerås för jag var nära på att bryta ihop :/

Men om ja ska försöka berätta om någonting roligt istället då istället för allt dåligt i mitt liv,,,

Igår så fick jag frågan av en tjej som jag känner sen tidigare om jag kunde hjälpa henne med hennes träning och de klart att jag ville hjälpa henne, så jag satte ihop ett kost och träningsschema åt henne som hon ska följa i ca 4 veckor framöver, jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för henne, ska försöka komma ut någon dag med henne också och träna tillsammans med henne 🙂

De var nog allt som jag hade att berätta om just nu, jag ska försöka skriva mera när jag börjar må bättre igen de lovar jag men så länge så får ni ha det så bra!!