Okategoriserade

Fortfarande hemma,,,

Hej på er alla underbara läsare!

 

Hur mår ni? Hoppas att ni mår bättre än mig iaf 😛

Jag är fortfarande hemma från skolan då jag fortfarade inte har någon orka till att göra någonting :/ 

Idag har jag inte gjort så mycket, men ja har städat lite iaf och pluggat för vi har prov imorgon i samhällskunskap så jag ska åka till den lektionen iaf o göra provet sen ska jag åka hem igen, jag har inte äns kommit ut o tränat någonting denna vecka för att jag inte har någon ork i kroppen :/

I helgen får jag väl vila och hoppas på att jag har mera ork i kroppen på måndag för helt ärligt så är det inte så kul att bara ligga hemma :/

Dessutom så får jag mindre att skriva om på bloggen och jag tvivlar på att ni tycker att de e kul att läsa om hur dåligt jag mår 😛

De var nog det jag hade att skriva om idag, ni får ha de bäst!!