Okategoriserade

Inte långt kvar nu

Hej på er!! 🙂 Mår ni bra? 🙂

Hoppas att ni mår bra iaf, själv så mår jag ganska bra just nu 🙂

Jag har tänkt på dehär med att jag mår dåligt och är ledsen typ 24/7 och jag tror att mycket av ja mår dåligt beror på skolan, de har vart ganska mycket snack om mig nu dom senaste dagarna har jag fått höra, de är en sak som kan göra mig så jäkla förbannad, när folk snackar skit om en när dom knappt känner mig >< Och de är en sak som jag heller inte kan förstå, dom sprider rykten om mig och snackar skit om mig fast dom inte äns känner mig, hur kan dom göra så?

Fast samtidigt så visar det ju bara att jag står över dom eftersom att dom försöker trycka ner mig ^_^

Idag när jag åkte med tåget hem från skolan så hamnade jag i samma vagn med 3 stycken äldre människor, och dom beteede sig ungifär som om att dom hade myror i byxorna, dom satt aldrig stilla, dom var uppe o gick hela tiden och jag tror nog att dom hann sitta på varenda plats innan jag klev av i Köping x)

Jag har tänkt på en sak, tänk om jag skulle sitta kvar på tåget någon dag ner till Göteborg, idag kännde jag det att varför inte lixom? Den tanken har slagit mig flera gånger när jag åker att varför inte sitta kvar ner till Göteborg? 😛

Fast nu är det ju inte lång tid kvar tills jag Emma o Madde ska åka till Göteborg, vi åker den 26 april med tåget och sen åker vin hem igen den 28 vilket jag verkligen ser fram emot, jag har längtat tillbaka ner till Göteborg ända sen förra året så de ska bli super kul att åka dit igen 😀