Okategoriserade

Just nu är jag helt borta,,,

Hej min kära lilla blogg och alla mina kära läsare där ute, nu var det ett tag sen som jag skrev igen så tänkte skriva lite ikväll om dom senaste veckorna och dagarna 🙂

 

Just nu sitter jag i sängen vilket jag har gjort nu från klockan ett idag 😛 Jag har nämligen haft en mysdag här hemma alldeles för mig själv vilket har vart väldigt skönt 🙂 Idag slutade jag 11,30 från skolan så jag var hemma vid kvart i ett ungefär då det tar en timme med buss att ta sig hem, så direkt när jag kom hem så gick jag raka vägen upp på mitt rum och la mig i sängen och sov till 14,30 vilket var så underbart skönt ^^ Jag kunde nämligen inte sova så bra inatt så jag var jätte trött imorse när jag gick upp halv 7, men men jag har ju sovmorgon till 12 imorgon och börjar inte förns 14,25 så ska inte klaga precis ^^

Så dom senaste veckorna, vad har hänt? Just nu så kan jag inte komma på någonting att skriva om vad som hänt dom senaste veckorna tyvärr men 2 sak vet jag att jag kan berätta om och det var att jag fick för första gången vara med och lana 🙂 De var ganska kul faktiskt, iaf om man gör det tillsammans med sin pojkvän 😛  

Den andra saken jag kan berätta om var att Robin och jag firade 6 månader den 7:e nov vilket var väldigt mysigt och vi firar 7 månader nästa lördag :3

Tyvärr så har jag inte mera att skriva om just nu :/ Men jag skriver snart igen ^^ Ha de bäst! /Pauliina<3