Okategoriserade

Myssugen

Hej på er alla underbara där ute 🙂

Idag har dagen varit som en bergodalbana, ja har bråkat lite med Robin den senaste timmen och nu sitter jag här i ett annat rum och är lite irreterad på honom men de går nog över snart 🙂

Idag ville jag bara ha en mysdag utan dator o allt annat, bara få ligga i sängen med Robin bredvid mig och låta dagen rinna iväg, tyvärr så blev de inte så för Robin ville absolut spela idag så nu sitter jag här o känner mig lite bortglömd :/

Jag blev lite arg på honom eftersom att han fick hela dagen igår till att spela och han har spelat varje dag nu på lovet så ja tyckte att en enda dag inte skulle vara för mycket begärt, men de var de tydligen, hungrig är jag också då jag bara har ätit en halv hamburgare o lite kebabkött idag :/ 

Hm jaja nu ska jag inte beklaga mig mera, hoppas att ni mår bra, ja skriver snart igen, ha de bäst!! /Pauliina<3