Okategoriserade

KAOS!

Hej på er? Hur har eran dag varit? 

Min dag har inte vart så jätte rolig 🙁 

Det började med att Robin o ja hade bestämt att vi skulle sova i helgen och då hade jag tänkt att eftersom att jag inte fick någon mysdag på jullovet så tänkte jag att va bra då kanske vi kan ta det nu och ha en hel dag bara med varandra, tyvärr så blev det inte så nu för Robin blev magsjuk igår när han sov hos mig och spydde från kvart över två tills klockan tio med jämna mellanrum 🙁 

Jag kände mig jätte dum för jag kunde inte hjälpa honom heller för jag hade sån grym mensverk 🙁

Sen vid elva idag så åkte han hem och jag har inte hört någonting från honom sen dess 🙁

Som tur är så hade jag redan bestämt med några kompisar att vi ska ut o käka klockan åtta ikväll sen dra hem till mig o se film 🙂 

Jag hoppas bara inte att Robin smittat mig 🙁 

Nu har jag inge mera att skriva om, jag ska snart hoppa in i duschen och försöka få tag på Rose och sen kanske ta mig någonting litet att äta eftersom att jag sovit hela dagen o inte ätit någonting 🙁

Ni får ha de bäst så skriver jag snart igen! Ha de bäst!! /Pauliina<3