Okategoriserade

Tänk om,,,

Jag har funderat ganska mycket på idag vad som skulle hända om någon man älskar går bort, vad som skulle hända med en själv, hur man skulle reagera, hur man skulle börja må och hur ens liv skulle bli, skulle livet förändras eller skulle det vara detsamma som det var när personen som du älskade levde?

Jag vet redan själv att jag inte skulle kunna leva utan Robin, men om jag var tvungen att göra det, hur skulle det bli då? 

Nej, det skulle inte gå, jag vet redan att jag inte kan leva utan honom, han kom in i mitt när det var mörkt och dystert och gav det liv och ljus igen, han är den som alltid får mig att må bra, han får mig alltid att skratta och le och jag kunde inte vart lyckligare än vad jag är med honom, men om jag var tvungen att leva utan honom, hur skulle det bli då?

//Pauliina