Okategoriserade

Som en korv

Ligger just nu i soffan hemma hos pappa inbäddad i duntäcke filt och tröja och chillar på min lediga dag, det är studiedag idag så finns inte så mycket att göra, blir bara till att ta de lugnt sen träffa älsklingen:)

Jag fick en tidig födelsedagspresent av Robin i torsdags, en roccat Lua som jag velat ha i snart 4 veckor och då jag  verkligen behövt en ny mus till datorn så ni kan ju gissa om jag blev glad när han köpt en till mig 😀

 

Vad har hänt i helgen då? Jo jag och Robin har haft film maraton hemma hos honom också har vi spelat ganska mycket på LOL vi har även spelat monopol med både hans bror och hans far vilket var väldigt rolig:) Sen igår så var vi hemma hos hans mormor och morfar då hans mormor fyller år idag så vi var där och åt mat och fikade:)

Så det var väll det mästa vad vi gjort i helgen, jag fick även följa med och kolla på innebandy i fredag när Robin,hans bror och några till skulle spela, de var ganska roligt faktiskt att kolla på eftersom att jag aldrig sätt Robin spela förut:)

Så de var lite om vad som hände i helgen, hoppas att ni hade en lika bra helg som mig 🙂

Ha de bäst! // Pauliina