Okategoriserade

Tankar kring sommaren, jobb och lägenhet

Hej på er 🙂

 

Idag så har mina tankar kretsat väldigt mycket om sommaren som är här om några månader och helt ärligt, jag får panik! Det känns som att tiden bara rinner iväg just nu och jag har massa saker att tänka på också vilket inte gör det lättare precis, jag tar ju studenten till sommaren och måste då hitta jobb vilket jag är jätte nervös över att jag inte kommer få något, sen är de ju dehär med att flytta hemifrån och visst har jag tur med tanke på att jag redan har en lägenhet som står och väntar på mig men om jag inte få jobb då kan jag inte behålla den 🙁 Robin kom på en plan om hur man kunde göra, om jag säljer lägenheten för några hundra tusen så kan man använda dom pengarna som man får för lägenheten till hyra till en annan som man då flyttar in i och då skulle dom pengarna räcka väldigt länge om man bara betalar hyra med dom pengarna och då samtidigt om Robin och jag flyttar ihop så gör det inte så mycket om en av oss inte har jobb för då har vi pengar till hyra iallafall, jag vet verkligen inte hur jag ska göra och just nu känns det som att jag måste bestämma mig snart för jag kan inte vänta hur länge som helst heller med att sälja den :/ 

Annars idag så har jag inte gjort så mycket, har vart i skolan och gjort prov vilket gick galant även fast jag knappt läst någonting (A) Så när ja kom hem så kolla ja lite på tv och käkade lite och nu ska jag bara chilla lite och prata med Robin tills jag ska ut och gå med Julia Linnea och Rose vid kl sex ikväll 🙂

Det var vad jag hade att bjuda på idag! Ha de bäst så skriver ja snart igen!! /Pauliina