Okategoriserade

Att lova någonting

Att lova någonting betyder ganska mycket för mig, om någon lovar mig någonting så förväntar jag mig också att personen som lovat mig håller det han/hon är lovat, gör inte alla det? Förväntar sig att om man får ett löfte så ska det också hållas utan att brytas?

Men vad händer då om personen i frågan bryter löftet som den gett? Själv så blir jag väldigt besviken, speciellt om det är någonting som jag verkligen sett fram emot att göra, är inte det ganska naturligt att man blir? Vad tycker ni? 

 

Hej på er!!

Lite konstig start på inlägget men jag kände att jag behövde få ur mig lite skit 😛

Hur mår ni då? 🙂 Själv så mår jag väll helt okej, sitter just nu och pratar med Robin då vi behöver reda ut lite saker, någonting som jag inte kommer skriva här om vad det handlar om,,,,

Vad har annars hänt idag då? Jo jag har vart i skolan där jag hade EN HEL LEKTION!! WOW! Sen slutade jag halv tolv och var hemma igen klockan ett ^^

Sen när jag kom hem så åt jag lite och där efter så bestämde jag och Madde att vi skulle ses och ta en fika på stan så vid klockan halv tre träffades vi på klingas och satt och babblade lite innan vi skulle till Ullvi för att träffa boysen när dom slutade.

Så när klockan var halv fyra så mötte jag Robin, han såg så glad ut när han fick se mig att jag inte kunde låta bli att le tillbaka, de är verkligen en människa som kan få mig att må bra efter en dålig dag, jag blir alltid så glad när jag får träffa honom^^

Vi bestämde oss för att först cykla till stan där Robin skulle klippa sig innan vi skulle hem till honom, så när han klippt sig så cyklade vi vidare hem till honom och där hemma hos honom så gjorde vi inte så mycket, Robin städade lite och sen åt vi med hans familj innan jag skulle åka hem.

Så nu sitter jag är nu igen i min säng och myser, jag ska ta och duscha hade jag tänkt mig innan jag ska sova, imorgon väntar en ny dag 🙂

Ni får ha de bäst så skriver jag snart igen!! /Pauliina<3