Okategoriserade

Bråk, tjaffs och ledsamheter,,,,

Just nu så vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen, allting känns bara så jobbigt och pågrund av mitt dystra och nedstämda beteende så går det ut över dom jag älskar, något som jag verkligen inte vill ska hända, det känns som att jag måste få prata med någon om det, om varför jag mår såhär, någon jag känner och någon som vill lyssna och verkligen vill förstå mig, men samtidigt så vill jag inte dra mina problem över andra och få dom att må dåligt pågrund av att jag mår dåligt, det är en svår balansgång det är det verkligen,,,,,

 

Ledsen för den konstiga början igen på ännu ett inlägg men just nu känner jag som att ingen riktigt vill lyssna på mig eller stötta mig, det känns inte riktigt som om någon vill kunna finnas där för mig 🙁 Nåja, jag vill inte skriva för mycket heller om hur dåligt jag mår, vad sägs om att börja om? 

Hej på er!! Hur mår ni? 🙂

Ni vet redan hur jag mår idag så jag tänker inte skriva om det igen 😛

Just nu sitter jag eller halvligger rättare sagt i sängen och bara tar det lugnt men mina tankar har börjat fundera på om jag ska kanske kliva upp nu och äta och dricka någonting 😛 

Vad ska hända idag då? Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända, det är ju söndag så det blir väll bara till att chilla hela dagen, kanske bara ligga här och kolla film 🙂

Igår så var jag ut på tjejkväll med J o L vilket var väldigt trevligt och roligt, vi var iväg och käkade och sen bowlade och hade det allmänt trevligt som vi alltid har när vi träffas, vi kom fram till att vi bara måste få me R också snart så vi blir den grupp som vi brukar vara 🙂

 

Nu har jag inte så mycket mera att skriva om, jag ska väll försöka ta mig upp ur sängen nu och laga mat 😛

 

Ha de bäst!! /Pauliina<3