Okategoriserade

så skönt att de ordnar sig <3

Hej på er<3 

Just nu sitter ja här o äter frukost för mig själv medans Robin fortfarande sover, idag ska jag städa och fortsätta packa inför flytten, ja vet att ja inte kommer flytta förns 1 maj men jag vill hellre packa nu o få de gjort än att behöva stressa o ta de sen 🙂 Känns så skönt nu dehär med lägenheten för min kära mor sa till mig för några dagar sen att även om jag inte fått jobb tills jag flyttar så kommer vi fixa det med hyran i lägenheten iaf 😀 Så just nu går jag nästan bara och väntar på att maj ska komma så jag kan flytta :)) 

Så om jag ska ta o berätta lite om vad som hände igår,Igår så höll jag också på att packa och körde ner de första lasset till lägenheten så de höll jag på med från klockan åtta till klockan elva sen åkte jag, Robin, Robins bror Andreas och deras pappa Joel iväg för att kolla lite saker på tuna park, igår  var det också  planerat att jag Robin och våra kompisar skulle grilla vid ströbo men de blev inge av för att alla bara skulle ändra på de hela tiden så då bjöd jag och Robin hit två av mina bästa vänner Julia och Linnea för att grilla här i Macksta istället och dom ville gärna komma, så dom kom hit iallafall och vi grillade och tände brasa och pratade och hade det bara allmänt chill 🙂