Okategoriserade

Deppig

Hej bloggen! 

Just nu sitter jag här bredvid Robin och ska kolla lite när han spelar, jag känner mig lite deppig just nu eller tja deppig o deppig jag försöker väll bara att inte försöka börja gråta så jag stänger typ av mig helt o hållet just nu för att inte det ska ske.

Anledningen till att jag mår som jag gör just nu är dels för att jag har pms och för att min kusin (som jag tills för 50 minuter brydde mig om) skrev en del elaka saker till mig och tog sedan bort mig på facebook utan att jag äns gjort henne någonting så just nu tänker jag bara skit samma, jag orkar inte bry mig om andra som bara ska dra en massa skit över mig, Robin blev också förbannad på henne över att hon skrev som hon gjorde till mig sen tog bort mig så han skrev till henne och då tog hon bort honom också, ja tycker bara de e töntigt av henne att hålla på, men men i don't give a fuck!!

 

Vad har hänt idag då? 🙂 

Jo idag så åkte jag med Robin och hans far till Västerås för att bli avsläppt i skolan, Robin hade skrivningen idag till körkortet så vi tog två flugor i en smäll 🙂 När jag sedan blivit avsläppt vid skolan och jag kommit in i klassrummet så berättade min lärare att jag klarade min sista inlämmnig och att jag var klar med kursen nu så om jag inte hade någonting annat så behövde jag inte komma på den lektionen och eftersom att jag inte har någon annan lektion på onsdagar så blir jag alltså ledig på onsdagar, sååå skönt!!!!! 😀 

 

När nu orkar jag inte skriva mera:P Deppig o arg, Robin klarade iaf skrivningen, grattis igen älskling! Är så stolt över dig!! :*