Okategoriserade

Nedstämd över skolan

De känns så fel allting just nu gällande skolan, den här veckan har jag vart tvungen att ta till mig två stycken F från två olika kurser i skolan, kurser som jag verkligen försökt jobbat speciellt med men inte lyckats med pågrund av att jag haft ont i nacke och rygg under en längre tid, jag har gjort alla uppgifter, klarat alla prov och all inlämningsuppgifter men pågrund av att jag haft ont i just nacken och ryggen så har jag inte kunna gjort det praktiska momenten.

Jag har först fått ta åt mig ett F i kursen ridning 2 då jag inte har kunnat vart med på ridningen för jag kan inte rida och jag kan heller inte jobba i stallet och det kan jag förstå varför jag får F för men samtidigt så har jag faktikst försökt iallafal och jag har även ridit och vart o jobbat i stallet även fast jag haft ont är inte de värt någonting eller visar inte det att jag försökt?

Den andra kursen som jag fått F i nu heter trav 2 tror ja inte helt säker, men iallafal så har jag vart med på alla moment där i den kursen, jag har kört ponny, jag har kört storhäst, jag har vart med till Örebro flera gånger och jag har gjort alla prov, uppgifter och lämnat in uppgifter med godkänt på, jag har klarat allting i den kursen och jag har lagt ner så sjukt mycket tid på just den kursen för den har varit så stor och sen nu bara för att jag inte kan gå ut på praktik i två dagar så får jag F i hela kursen,,, De känns så jävla piss dåligt av skolan att dom gör så mot mig, det var två dagar som jag skulle stå och mocka skit och tro mig mocka det kan jag redan, jag skulle inte lärt mig nå mera på två dagar,,,

/ Pauliina