Okategoriserade

Torsdagsmys i soffan

Hej på er! De har hänt mycket nu under dom senaste dagarna och en del saker som hänt är inte så jätte roliga, dock så tänker jag inte skriva om någonting av de dåliga som hänt utan bara om de bra sakerna, vi kan börja med att Robin och jag firade ett år förra veckan plus att jag fyllde hela 20 år, i helgen åkte jag och Robin även upp till Dalarna för att komma bort från allt och bara tillbringade lite egen tid tillsammans vilket var väldigt mysigt, jag fick även ett jätte fint halsband av Robin i ettårspresent :3 

Vad fick jag i födelsedagspresent då? Jo jag fick presentkort på ikea något som jag blev väldigt glad över eftersom att Robin och jag snart ska flytta så igår var vi där och handlade massor med nya saker till lägenheten, jag fick även dom glasen som jag velat ha nu så länge och även matchande koppar till ;D