Okategoriserade

Morgonmänniska

Jag har aldrig vart något av en morgonmänniska, ändå sitter jag här nu kvart över 4 på morgonen nu med en svidande känsla i magen och huvudvärk, alla i huset ligger fortfarande och sover så jag vet inte riktigt vad jag ska göra just nu, jag kanske borde sitta och kolla igenom alla mina inlägg från dom tidigare åren 😛

 

Idag ska Robin och jag iväg och fira hans moster, plastpappa och hans bror i deras sommarstuga och senare ikväll så ska vi gå till stan och kolla på lite bilar, det är nämligen cruising här i stan idag 🙂 Dock så är det så nu att jag egentligen inte har lust att umgås med en viss person ifrån vårat umgänge då det har var mycket bråk mellan oss och jag är ganska förbannad över saker som hänt, Robin tycker att jag borde släppa det men när en nära kompis skriver dumma saker om mig och till den jag älskar så har jag väldigt svårt att släppa det, faktum är att jag inte äns vet att jag vill släppa det för det som den här personen skrev sårade verkligen mig och jag känner då att den personen inte förtjänar att bli förlåten, visst man kanske borde tänka på vad man skriver såhär på sina bloggar och så men just nu skiter jag faktiskt i det för det är så jag känner för den här personen och det kommer INTE att ändras för man skriver inte så till sina vänner när dom bara vill deras bästa.

Vad tycker ni om mitt beslut?