Okategoriserade

Sol och värme

Hej på er! Hur mår ni en dag som denna? Själv så mår jag ganska bra och sitter ute i det fina vädret och njuter av solen 🙂

Igår så var jag ute och gick med Julia och Linnea i nästan två timmar vilket var väldigt skönt, var jätte varmt ute igår så vi slapp för en gångs skull att frysa när vi gick på kvällen 🙂 Annars så hände det inte så mycket igår, jag åkte till skolan och satt där i två timmar sen var jag hemma igen klockan fem och umgicks lite med Robin innan vi båda skulle iväg, han skulle ut och springa med sin bror och jag skulle ut och gå med mina flickor 😛 


Idag har jag inte gjort så mycket, dock så är inte klockan så mycket än men jag har hittills bara legat ute och mysit med Tango i värmen, ja ska tr'äffa Robin när han slutar men vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer nog på någonting 😛