Okategoriserade

Packa och röjja

Har ni någonsin känt att ni inte är hungriga men vet att ni borde äta ändå? Så är de för mig just nu, jag vet att jag borde äta men varje gång som jag går till kylskåpet så blir jag illamående och så slutar de med att jag inte äter någonting även fast jag vet att jag borde bara för att jag är illamående.

Idag så ska jag fortsätta packa och röjja, jag fattar fortfarande inte hur vi kan ha så himla mycket saker här i huset, känns som att de aldrig tar slut på saker. 😛

Mamma sa till mig i går att vi ska förhoppningsvis flytta nästa helg och börja sova i de nya huset sen får vi se när jag får lägenheten, eftersom att pappa fortfarande bor där så kan jag inte flytta in förns han flyttat ut till Macksta så jag får vänta lite tills jag får flytta. 🙂

Får se sen när Robin kommer vad vi ska göra men tills dess så ska jag fortsätta att packa. 🙂