Okategoriserade

Vila vila vila

Idag har jag bara vilat, jag har fortfarande ont i ryggen och gör ont varje gång jag rör mig.

Sitter just nu i soffan hemma hos Robin och diskuterar om möbler och smart förvaring med hans mamma, jag sov nämligen här inatt så därför är jag hemma hos Robin just nu. Jag har inte hunnit gjort så mycket idag, jag försöker bara vila och ta det lugnt så jag inte får ondare i ryggen.

Har hittat en soffa som jag tror skulle passa bra i vardagsrummet som jag är sugen på att köpa, dyr är den inte heller ändast 2900 kr för den och då tänker jag att det är ett bra pris för ändå en helt okej soffa som man kan ha tills man får ihop lite pengar till att köpa kanske en lite större. Problemet med den här soffan var bara det att den är ganska låg så det kommer bli ett problem att hitta ett soffbord som passar till. :/

Jag har även hittat en sängstomme och en snygg tv-möbel som jag tror skulle passa jätte bra i lägenheten.


Har även denna sängstomme som jag gillar väldigt mycket men då har vi också tänkt att de är en sängstomme som man kan köpa senare.