Okategoriserade

1a augusti smäller de!

Hej på er! Förlåt för att jag inte skrivit nu på ett tag igen men jag har inte riktigt haft någonting att skriva om men vi kan ju ta en sak i taget och jag kan börja berätta lite om midsommar. 🙂

Midsommar firades i Robins sommarstuga i Västanhed med våra vänner, det var väldigt trevligt, vi grillade, lyssnade på bra musik, lekte lekar, bastade,badade, blev lite fulla, blev lite bråk här o där men i slutet av helgen så var vi alla väldigt nöjda och VÄLDIGT mätta eftersom att vi åt nästan hela tiden. 😛

Så det var hur midsommaren såg ut för min del och senare på söndagkvällen när Robin släppte av mig utanför lägenheten så kysste han mig som vanligt hejdå och tackade mig för en magiska helg. <3

Jag har inte så mycket mera att skriva om just nu, eftersom att jag är arbetssökande och letar jobb så har jag inte så mycket att göra om dagarna, just idag så mår jag inte så jätte bra men jag ska försöka vila mig lite sen så ska jag förhoppningsvis komma iväg till Emma för att träffa henne och Madde. 🙂

Jag har en till rolig sak att skriva om idag och det är att nu är datumet då jag o Robin ska flytta in i lägenheten satt, vi ska flytta den 1 augusti och ni kan ju gissa om jag är taggad inför det! 😀 Inte bara jag för den delen, Robin är nog också ganska taggad inför de, eller jag hoppas det iallafal! :3