Okategoriserade

Ut o gå om det går för långsamt

Godmorgon på er! 


Just nu sitter jag här i hallen och ska snöra på mig skorna för att ut o springa, känns jätte skönt att jag äntligen kommit igång med det igen och nu ska jag inte sluta heller. 🙂

Jag funderar på om jag ska köpa en tavla idag, det är en tavla som jag väldigt väldigt väldigt gärna vill ha och som jag tror skulle passa in jätte bra här i lägenheten, fast jag är lite bekymrad över priset på den för den är inte så billig precis så jag står inför ett ganska svårt val för jag vill verkligen ha tavlan. 😛      Såhär ser tavlan ut  —->

Jag ska ta mig en promenad ut till Macksta sen också för att packa lite grejer, igår var jag där ute i 4 timmar och kollade igenom massa saker som sparats efter mina föräldrar och jag hittade en massa snygga saker som kommer passa in jätte bra i lägenheten. 🙂