Okategoriserade

Sova ut

Idag gjorde jag någonting som sällan händer mig, jag sov ut ordentligt, det är någonting som jag inte brukar göra men idag blev det så och ni kan ju bara gissa om det var skönt. 😛

Igår var jag iväg och handlade matvaror för första gången till lägenheten, köpte bara sånt som ska vara i frysen dock och lite städsaker som kan behövas och allt som allt så gick bara det på 1,350 spänn, jag förstår inte hur det kan vara så oerhört dyrt med lite städsaker och lite mat, ska bli spännande att se hur mycket resten av allt i matväg kommer kosta innan vi fyllt kylen med det vi behöver.

Men så tillbaka till idag då, idag så ska jag pröva mig på att göra svartvinbärsgele, jag plockade nämligen 2 liter svartvinbär igår så senare idag ska jag ner till lägenheten och försöka göra det och även fixa lite mera, ska även försöka göra svartvinbärssaft . 😀