Okategoriserade

När folk har fördomar om andra människor

Jag verkligen hatar när människor som man inte känner har fördomar om en eller om någon som man känner har fördomar om någon/några andra som han/hon inte ens känner, det var som med mig när jag gick i högstadiet, alla som gick i min årskull hade fördomar om mig, jag var ganska ensam av mig på den tiden och trivdes bra med det eftersom att jag inte kände något behov av att umgås med någon utan jag trivdes bäst ensam och bara för det så började folk sprida massa rykten om mig och fördomar när dom aldrig ens hade pratat med mig.

Det var som i min klass,  jag gick i en klass som alla ”coola” gick i och alla ”värstingarna” och dom som var mvg barn, jag var inget av det så jag umgicks aldrig med någon i min klass då jag inte kände det att jag passade in så jag höll mig hellre ensam och det var nog det som gjorde att jag inte umgicks speciellt med någon under hela högstadiet och även det som gjorde mig även så blyg, men även där att trotts att jag aldrig så mycket som ens pratade med någon i min klass så gick även dom runt och snackade om mig, dom tyckte att jag var konstig och beteende sig inte alltid på det snällaste sättet mot mig kan man väll säga.

Det är mycket pågrund av det här som jag idag för i mot mobbing och fördomar om andra, speciellt när man inte ens känner personerna……..