Okategoriserade

Toppen!

Godmorgon på er! 

Igår så slog Robin och jag vad om en sak och tro det eller ej så vann jag det vadet och som belöning så slipper jag nu diska på en hel vecka, underbart!! 😀 Inte för att jag tycker att det är tråkigt att diska eller så men de kan vara skönt att komma ifrån det ibland och speciellt nu eftersom att det är jag som alltid diskar här hemma. 🙂

Jag ringde nyss ett samtal om ett jobb också och skickade in mitt cv så nu hoppas jag verkligen att dom vill träffa mig och även förhoppningsvis anställa mig. 😀

Annars så vad händer idag? Jag ska ut och gå med Julia ikväll det vet jag annars vet jag inte vad som händer idag, Robin och jag ska nog åka och handla också sen när han kommer hem vid 4 tiden någon gång men annars händer det nog inte så mycket idag, det är ju måndag. 🙂