Okategoriserade

Hårt slit

Började jobba idag klockan 6 och slutade nu vid halv två, jag fick gå en timme tidigare för det fanns inte någonting kvar att göra, avdelningarna och alla rum var städade och rena så jag fick stämpla ut och gå hem någonting som var VÄLDIGT SKÖNT, jag kunde nämligen inte sova så bra inatt för jag hade jätte ont i mina ben så jag låg och vred och vände mig i sängen från klockan tio till klockan ett sen skulle jag upp igen klockan fem och ni kan ju gissa hur pigg jag var då på en skala.

Gick iallafall iväg till jobbet där jag blev mottagen med öppna armar av ett helt gäng härliga damer som var jätte trevliga mot mig.

Dagen flöt på som den skulle, jag fick lära mig lite av vad som var det viktigaste inom städningen och jag fick även prata med massa underbara patienser på sjukhuset medans jag städade runt i alla salar.

En helt lyckad första dag på jobbet blev det kan säga, nu ska jag äta lite och vila mina onda ben sen när Robin kommer hem så ska vi fixa lite här hemma innan gästerna kommer. 🙂