Okategoriserade

Hur kan hon vara så elak??

Idag ska jag ringa veterinären och höra lite med dom om kastrering till Hemi och även vaccination till honom, jag ska även till stan och handla lite saker som saknas här hemma i matförrådet, jag har bestämt mig för att Robin och jag ska försöka fylla frysen nu så att vi slipper gå och handla varje dag, inte för att det gör så mycket att gå varje dag men jag vill gärna ha lite saker här hemma så att jag slipper springa iväg till affären varje gång jag ska laga mat.

Igår så var mamma här och det var nog tur att Robin inte var hemma då för annars hade jag nog haft en rätt så förbannad sambo just nu och varför jag inte är förbannad just nu är för att jag inte orkar bry mig längre om vad min mamma säger, hon kan verkligen vara elak ibland, igår så sa hon till exempel att Robin lurar mig på pengar, att Hemi är ful, och att Robin och jag inte kommer vara tillsammans livet ut, jag förstår inte hur hon kan säga så till mig, jag är i min lyckligaste tid just nu, jag har precis flyttat ihop med någon som jag älskar och som älskar mig lika mycket tillbaka, vi har precis fått hem våran efterlängtade kattunge och vi har båda jobb och har inkomster och vi mår jätte bra tillsammans.

Hur kan hon vara så elak att hon säger till mig att Robin lurar mig?? Har hon ingen skam i kroppen?? Jag förstår inte varför hon alltid ska vara så jävla negativ och bara trycka ner mig, jag är så trött på att hon alltid ska hålla på och hacka på mig, Robin börjar också bli rätt så förbannad på henne och även han har tröttnat på hennes beteende av att hon ska styra vårat liv och just nu så går jag nästan bara och väntar på att Robin kommer få nog av henne och säga henne ett par sanningens ord.