Okategoriserade

Jag jobbar inom

Kan du inte berätta i ett inlägg vart du jobbar, med vad och hur du fick de jobbet? Trivs du med det? Vad är ditt drömyrke? Och vad vill du göra om 10år? 🙂

Jag älskar när jag får såna här frågor och jag tycker det är helt underbart roligt att ni vill veta sånt om mig och mitt liv. För att besvara dina frågor Sandra så jobbar jag just nu inom städ som vikarie på 2 olika ställen där jag har har anställning, eftersom att jag jobbar som vikarie så jobbar jag därför inte varje dag.

Jag fick ett av dom här två jobben det som jag har på sjukhuset genom Robins moster som tipsade mig om att sjukhuset sökte vikarie inom städ så jag hörde av mig till dom och jag fick jobbet.

Det andra jobbet som jag har fick jag tips av en äldre herre som kom fram till mig och tipsade mig om att KBAB här i Köping sökte vikarier så jag skrev till chefen och fick träffa henne och fick jobb där också. 

För att besvara din fråga om jag trivs med jobben så trivs jag jätte bra på båda och jag känner att jag har haft en väldig tur som har fått två jobb på så kort tid.

Så till din sista fråga vad jag vill göra om 10 år, om 10 år så vet jag inte riktigt vad jag vill göra, jag har en dröm och det är att äga en gård med antingen hästar eller får på som jag kan leva utav utan att behöva jobba med någonting annat. 

Hoppas att du har fått svar på dina frågor nu Sandra. 🙂