Okategoriserade

Finbesök

Hade finbesök idag utav Emma och Madde som kom och hälsade på vilket var väldigt trevligt, det är två tjejer som alltid kan få mig att skratta och jag tycker det är lite synd att vi inte ses oftare än vad vi gör.

Men iallafall så var dom här idag och vi fikade lite och drack te och saft, vi pratade om gamla minnen från gymnasiet och praktikerna som vi var ut tillsammans på,vi pratade om hästar och ridning och om våra planer för framtiden,  det var riktigt trevligt att träffa dom igen och jag längtar redan tills nästa gång som jag får träffa dom. 🙂

Robin kom hem vid kvart över 4 idag som vanligt och då satt Hemi och jag redan ute och väntade på honom och när Hemi får syn på Robin så skuttar han genast fram till Robin som sedan bär in honom och gosar med honom, jag tycker det är så roligt att se att Hemi verkligen tycker om både mig och Robin, det är som när han alltid ska ligga och mysa bredvid mig i sängen på morgonen när Robin åkt till jobbet och jag är hemma, sååå gulligt. ^^

Jag var ute och sprang här nu på kvällen också och har hittat en bra runda som passar mig just för tillfället tills jag fått upp kondisen lite, problemet ikväll blev bara att jag fick jätte ont i mitt knä när jag sprungit klart men annars så gick det galant. 😀