Okategoriserade

Myser

Hej på er!

Sitter just nu i soffan och ska äta lite lunch sen kolla på film och bara vara tills Robin kommer hem, han känt mig lite off idag, vet inte vad det beror på om det är för det tråkiga vädret eller vad det är, så idag blir det bara till att sitta i soffan med många filtar, lite te och sen några bra filmer.

Igår vad Julia och Linnea här och fikade lite med mig och såg film medans Robin var iväg på innebandy, det regnade massor igår så vi kände det att då skulle det vara bättre att sitta inomhus och dricka te och snacka lite skit, Robin och jag fick en jätte fin skyld av Julia och Linnea som inflyttningspresent och jag bara älskar den, som ni vet så är jag väldigt inne på lite äldre inredning, jag gillar när saker ser lite äldre ut så skylten som vi fick passade jätte bra in i vårat sovrum. 😀