Okategoriserade

Jippie!

Hej på er!

Sitter just nu här framför datorn och funderar på vad jag ska skriva, jag fick se en rolig sak imorse och det är att bloggen har klättrat hela 30 platser på bloggtopplistan!! 😀 Känns så roligt att jag har så många läsare och att så många också stannar kvar, ni e guld värda de ska ni veta <3

Vaknade som vanligt imorse när Robin skulle åka iväg till jobbet sen gick jag upp satte mig vid datorn ett tag och spelade ett lol game som vi vann vilket kändes bra så då kunde jag gå o lägga mig efter det och vara lite glad, jag har haft ont i huvudet sen igår kväll så jag och Hemi sov från halv 8 till halv 1 och jag hade lätt kunnat sova i säkert 4 timmar till så kändes det när jag låg i sängen och Hemi låg bredvid mig och sov 😛

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag vet att jag ska diska men sen får vi se vad som händer, ska träna också men annars har jag inget inplanerat. 🙂