Okategoriserade

Natt på Esplanaden

Hej på er, ledsen att jag inte skrivit någonting idag men jag har inte direkt haft lust helt enkelt att skriva ida då jag har fått både tråkiga och bra besked och jag tror nog att det är pågrund av dom dåliga som jag inte direkt har haft den här orken och lusten till att skriva, jag sitter just nu i soffan här med Hemi bredvid mig och ska precis börja vägrar ttitta lite på film, Robin ligger redan och sover vilket jag också önskar att jag kunde men jag kan inte av personliga skäl och att min hjärna vägrar slappna av så det blir film istället.

Men vad har hänt idag då? Egentligen så har inget speciellt hänt idag, jag vaknade, satte mig vid datorn och började kolla film sen när Robin kom hem så pratade vi lite om saker och ting och drack te och åt mackor sen kom mamma över och vi pratade lite om räkningar o sånt sen efter de så började Robin och jag att laga mat och sen har vi bara kollat på film fram tills att vi skulle försöka sova vilket tydligen inte jag nu kan göra.

Hoppas att ni haft en roligare dag än mig iallafal nu ska jag ta min vetekudde och två filtar och bädda ner mig här i soffan med Hemi och se film tills vi somnar. <3