Okategoriserade

Han kunde inte tro sina ögon

Det var när den här mannen en dag cyklade till jobbet som han såg den. En liten räv som kämpade för livet efter att ha blivit påkörd av en bil. Här är hans egen berättelse av vad som hände:

”På min cykeltur in till stan imorse hittade jag en räv som blivit påkörd av en bil. Han öppnade och stängde sina ögon sakta, han skakade okontrollerat och hans hjärta slog snabbt i hans bröst. Allt jag ville göra var att hjälpa honom men jag förstod snart att det inte fanns någonting jag kunde göra så jag satte mig istället ned bredvid honom och gav honom värme och sällskap, vilket är något jag skulle ha uppskattat om jag var i hans situation. Hans ögon stängdes till slut för gott, skakningarna avtog mer och mer och när jag smekte hans lilla huvud för att ge honom tröst och trygghet såg jag när hans hjärta slog för sista gången. RIP lille kille, världen kommer att sakna dig.”

Men sen… 8 timmar senare… mannen återvände och någonting helt fantastiskt hände. Räven var fortfarande vid liv!
Av någon outgrundlig anledning hade räven hittat styrkan att hålla sig kvar i livet. Mannen lyfte upp räven och tog med honom till närmsta veterinärklinik. Där är räven nu och återhämtar sig. Resten av hans historia är ännu oskriven.

Källa: aplus.com