Okategoriserade

Ny vecka och ledsen

Gooodmorgon alla underbara!

Måndag idag då och här sitter jag påklädd och redo för att starta dagen och veckan.

Idag ska jag först och främst svabba golven och även vika tvätt, imorgon har jag tvättid från 07-21 så jag lär få undan så mycket som möjligt idag, sen vid lunch ska jag försöka ta mig till gymmet men får se hur de blir med de för så som de känns just nu så har jag verkligen ingen lust med det men som sagt, får se hur jag mår.

Var lite ledsen igår på kvällen på grund av mitt totalt fuckade liv just nu och R var inte hemma för han var iväg o spelade innebandy men som tur är så har jag världens bästa vovvar som man kan mysa och prata med vid såna tillfällen men samtidigt så är R alltid bäst, ska träffa en kurator på onsdag tror jag att det var men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att det funkar för mig men får se så har jag läkartid för att se hur vi ska göra med min sjukskrivning och om jag ska vara helt ärlig så är jag lite nervös.