Okategoriserade

Magont

​godmorgon.

Usch och fy vilken tråkig start på dagen jag haft, började med att ja vaknade 10 i 6 och tog ut hundarna och naturligtvis så regnade det, sen gick jag in och torkade hundarna, städade upp i köket, slängde in all disk i diskmaskin och satte igång den, gjorde i ordning Robins matlåda och packade ner alla hans saker som han skulle ha med sig att äta o dricka idag sen gjorde jag i ordning mackor till honom och värmde en varm macka till honom som han kunde äta när han vaknade sen när jag skickat iväg R till jobbet så satte jag mig här och nu 30 minuter efter det så har jag magkatarr  så nu ska jag ta mig en skål med soygurt, färska blåbär och banan för att se om de hjälper sen ska jag gå ner i tvättstugan och börja tvätta fram till klockan 9 ikväll, kul kul kul,,,,,,,