Okategoriserade

Måste bara skriva av mig ledsamheten

Fy fan hörrni vilken jävla fitt kväll/natt detta blev, hade tänkt att ja skulle ha en bra kväll men istället så sitter man här nu klockan 2 på natten och kan inte sova för man har för mycket i huvudet och tänker för mycket så då blir man ledsen istället.

Sen att man inte har någon som man kan snacka med klockan 2 på natten är inte heller de lättaste för de e oftast på kvällarna och nätterna som jag inte kan hålla tillbaka min ångest så då sitter jag oftast här och kan ibland inte andas för jag är så jävla ledsen, ska de verkligen behöva vara såhär tänker ja ibland, jag kan gärna inte heller gå o lägga mig i sängen för R måste få sova utan att ja väcker honom eftersom att han ska upp tidigt och jobba så där ifrån har jag liksom inte heller mycket till stöd 🙁

Orkar bara inte vara ledsen mera