Okategoriserade

Början till ätstörningar

Godmorgon på er.

Först o främst så vill jag be om ursäkt för hur dålig jag varit på att skriva dom senaste dagarna men som dom flesta av er säkert har förstått så mår jag verkligen piss dåligt just nu och jag känner att jag måste fokusera på mig själv när jag mår såhär dåligt så därav mitt dåliga bloggande.

Men nog om det nu och åter till vad jag gör just nu, hade tänkt att prova denna soomthie idag och dricka den till frukost men jag behövde bara ta en klunk för att inse att det inte var någonting för mig, smaken var hemsk och dum som jag är så trodde jag ju naturligtvis att jag skulle kunna dricka den även fast den har massa protein i sig och jag är väldigt känslig för det när det är såhär rakt av så naturligtvis så fick jag ont i magen direkt…..

Så nu sitter jag här med en flaska vatten istället och ska snart igång med att städa lite sen ska jag ta en promenad med vovvarna då läkaren gett mig order om att gå ut o gå varje dag så jag kommer ut och inte bara sitter inne, gymmet just nu känner jag inte är någon ide eftersom att jag har börjat få ätstörningar så vill jag inte gymma när jag inte äter som jag borde, så det får bli långa promenader istället.