Okategoriserade

läkarn vill att jag tar antidepressiva

Godmorgon!

Sitter här just nu efter att ha tagit mig en varm dusch och ska snart dra igång dagen hade jag tänkt.

Idag när jag vaknade så kände jag mig ganska ledsen och det blev inte bättre av att R åkte till jobbet men nu efter att jag ätit och tagit mig en dusch så känns det lite bättre, tanken är idag att jag ska träffa en psykolog men jag vet verkligen inte om det är någonting för mig, känner att jag hellre pratar med R och mina vänner om hur dåligt jag mår så just nu är jag lite kluven angående det men får se hur det blir, har fått antidepressiva utskrivet till mig också som läkaren ville att jag skulle ta men flera personer runt om mig har avrått mig från att ta det då man tydligen kan bli helt annorlunda av dom och man typ tappar känslor och det kanske inte precis är vad jag vill i detta läge.

Men nog om det, nu ska jag ner i tvättstugan sen ut o gå med vovvarna.