Okategoriserade

2 av mina bäbisar

Har precis blivit klar med rengöringen av Pixi och Bubbels akvarium och nu är jag helt slut i min rygg haha, akvariet rymmer upp till 150 liter vatten så ni förstår ju säkert hur drygt det är att göra rent det när man först ska tömma ut allt vatten sen ska man skrubba alla väggar sen göra rent växterna och filtret sen ska man ha tillbaka rent vatten och fylla, tog mig ungefär 1 timme att göra allt detta men som tur är så behövs det bara göras en gång i månaden då vi har en väldigt stor och bra pump som rensar väldigt mycket så allt jag behöver göra är att tömma några hinkar i veckan och sen göra en sån här rensning en gång i månaden.

Många skulle säkert tycka att jag är galen när jag lägger ner så mycket pengar som jag gör på Bubbel och Pixi men ska man ha axoloter så måste man också se till att ha bra saker till dom, bara akvariet till dom kostade 6000kr så det är en del pengar i dom men det är också ett akvarium dom kommer kunna leva i upp till 15 år.