Okategoriserade

Bästa frukosten

Först o främst vill jag bara ursäkta om dom oerhört fula bilderna, dom blev inte alls som jag tänkt mig haha.

Godmorgon på er!

Fredag idag och jag ska just till att äta frukost och idag fick det bli blåbär med jordgubbar och chiafrön, mums!

Idag ska jag först o främst ner på stan när dom öppnar för jag ska till apoteket och köpa lite saker sen hade ja tänkt att släpa med N eller någon ut och käka lunch, någon frivillig? Sen ikväll så ska R och jag hem till J och A för att käka lite och kolla film, det är ingen ridning idag vilket är lite tråkigt för ja har verkligen saknat ridningen nu den senaste veckan men men, nästa fredag är det iallafall dressyr så då har jag någonting att se fram emot tills dess.

Nu ska jag äta min frukost sen kolla film innan ja ska iväg.