Okategoriserade

Söndag

Hej på er!

Sitter just nu i soffan med en filt och myser och ska snart iväg och handla med Robin, idag har jag nästan bara legat och sovit då jag har min period just nu och alltid när jag har den så blir jag så vansinnigt trött.

Igår så var jag i stallet och hjälpte till på tävling och det var svinkallt, hade 4 tröjor på mig och en jacka, 2 par underställsbyxor och över det mina termobyxor, sa de till R att jag verkligen inte ville frysa och de gjorde jag inte heller så tur var väl de att ja klädde på mig.
När vi sen kom hem så åkte jag och R till Västerås och shoppade lite, jag köpte nya ridbyxor och en ny tröja, hittade även ett vinterdäcken till Lotus och nya vantar och mössa till mig så nu kan vintern komma bäst den vill för nu e ja förbered.
När vi åkte hem sen så bestämde vi oss för att vi skulle käka med Robins bror så vi åkte och handlade, hämtade hundarna sen åkte vi hem till A där vi sen lagade hemmagjorda hamburgare, mums! När vi sedan hade ätit så började killarna kolla på en serie som inte intresserade mig så värst mycket så jag somnade och sov ända tills vi skulle åka hem igen, när vi sedan åkt hem igen så satte jag mig vid datorn ett tag och sen rätt som det var så ringde N mig och då såg jag att klockan var över 01 på natten så jag pratade lite med N sen somnade jag igen.

Idag så är jag ju som sagt väldigt trött men R och jag ska iväg o handla sen ska jag hem o försöka äta någonting, har bara ätit en tallrik med frukt och bär idag och det var ändå kl 9 imorse så ska jag ner o tvätta hade ja tänkt, kanske kan få köpa mig en kaffe också om ja har tur haha.