Okategoriserade

Lördag + gårdagens fest

Godmorgon!

Sitter i sängen just nu med en skål blåbär och kollar lite youtube, idag så vaknade jag redan vid klockan 8 men det är så fruktansvärt kallt i våran lägenhet så nu när R åkte iväg så kröp jag ner i sängen igen.

Igår så blev jag medbjuden av N på en utekväll med hennes tjejgäng och det var jätte trevligt men jag drack dock inte, eller jo ja smaka lite men de va inte så att ja köpte nå alkohol själv, kände helt enkelt att de va skönast att vara nykter men nästa gång ska jag nog dricka lite, allt började iallafall med att vid klockan 6 kom N hem till mig så gick vi tillsammans hem till J och hemma hos henne satt vi alla ett bra tag och drack, lyssnade på musik, pratade, skrattade och sjöng innan vi gick till o’learys och tanken var väl kanske den att N och jag skulle följa med till Harrys efter att vi vart på o’learys men så blev det inte för det uppstod lite saker inne på o’learys och som tur var så kunde R komma och hämta mig och N vilket han gjorde så vi kom hem redan vid 00 och jag var verkligen trött i kroppen och tog mig bara en varm dusch sen gick jag bara och la mig.

Så idag då, nu ska jag börja med att äta upp mina blåbär sen ska jag bara mysa med Lotus och Mira och kolla Netflix sen lite senare är det gymmet som kallar.