Okategoriserade

Nya uggs och trötthet

Godkväll!

Ligger just nu i sängen med huvudvärk och är verkligen hur trött som helst, det kanske låter lite konstigt för en del att jag som 22 åring redan klockan 7 vill gå och lägga mig men jag är verkligen helt slut efter dagen och då har jag ändå inte gjort någonting speciellt förutom att ja vart på gymmet men det var ju innan lunch men sen har jag och R bara slöat oss idag också så de kan ju vara därför jag är så slut.

Men så nu ska jag iallafall sova och så får ja se till så att ja är ordentligt utvilad inför imorgon för då är det benpass som står högst upp på listan när ja vaknar sen ska ja vara hundvakt o så får vi se om läkarn ringer, hon skulle ha ringt mig i fredags efter att hon hade ätit lunch sa hon så de var ju tydligen en jäkla lång lunch hon hade haha.
Puss.

Ps va tycker ni om mina nya uggs ja beställt från canada snow?