Okategoriserade

Morning inspo + ska verkligen försöka

Godmorgon alla underbara! Hoppas ni är lika taggade som jag för denna tisdag, idag jag har redan börjat min dag med att vara ute med mina små monster och nu sitter jag här med en julskinksmacka hur gott?? Jag älskar verkligen julskinka, tycker det är det absolut godaste som man kan äta på julen.

När jag ätit klart så hade ja tänkt mig att bege mig mot gymmet och idag kära vänner hör o häpna ska jag försöka mig på att löpträna igen och verkligen försöka komma igång med löpningen igen, var alldeles för länge sen som jag löptränade, tror de var i somras ja gjorde det sist så vi får väl se hur de går haha, tanken var ju att N och ja skulle köra tillsammans nu på morgonen men så blev de inte för ibland kommer livet emellan helt enkelt och man måste prioritera och jag förstår henne verkligen gällande detta<3

Men nu ska jag äta upp sen kolla lite youtube sen blir det gymmet!! <3