Okategoriserade

Miracel diamond sponge

Godmorgon!

Jag har just käkat lite frukost och nu ska jag snart starta min dag, klockan är snart kvart över elva så det blev verkligen sovmorgon för mig som är van vid att starta mina dagar redan klockan 6 men jag kände verkligen hur jag behövde få sova ut lite idag.

Igår fick jag hem ett stort paket från Eleven och där i låg bland annat denna svamp från Real Techniques som jag har tänkt att jag ska pröva då jag hört väldigt bra saker om den + att jag älskar Real Techniques produkter så jag hade tänkt att jag ska prova den redan idag.

Jag ska även försöka bege mig mot gymmet lite senare idag och så ska jag hämta lite paket och handla lite mat, fick bara äta blåbär nu till frukost för allt annat var slut så bär ska jag köpa iallafall sen hittar ja säkert någonting mer smarrigt.