Okategoriserade

Har vi en ny familjemedlem?

Godmorgon!

Så var det fredag igen och jag sitter just nu och äter lite frukost, fick bli lite vindruvor o isvatten nu innan gymmet, vill inte äta så mycket innan jag tränar då jag har väldigt lätt till att få håll, känner dock att jag måste ha lite draghjälp till gymmet idag för jag är så attans trött, inte i huvudet utan i kroppen, jag körde ett helkroppspass igår kväll så jag har väl inte riktigt återhämtat mig från det än men men, vi får se om ja går nu eller senare, ska försöka dra med N så hon får motivera mig haha.

Idag ska jag även vara hundvakt igen o så får vi se om jag kanske får en lite filmsnutt på vår nya familjemedlem Tippe, eller vi vet inte än om han är det men vi ska kolla lite närmare idag på om han kanske kan få hamna i vår familj men nog om det nu ska jag äta vidare sen göra mig i ordning för gymmet.<3